Dnes: 8:00– 20:00
- Pondělí: 8:00– 20:00
- Úterý: 8:00– 20:00
- Středa: 8:00– 20:00
- Čtvrtek: 8:00– 20:00
- Pátek: 8:00– 20:00
- Sobota: 8:00– 20:00
- Neděle: 8:00– 20:00
Menu: 11:00 – 19:30
Pondělí 4.11.2024
-
Menu s hl. chodem I. 385, - / Menu s hl. chodem II. 455, - / Menu s hl. chodem III. 495, - / Menu s hl. chodem IV. 355, -
-
Dýňový krém s pečenými jádry tykve
-
1. Panna cotta z tuňáka s wakame espumou, ředkví a zázvorem
-
2. Prso perličky s bylinkovým máslem, gratinovaným hráškem, karotkovým gelem a máslovou omáčkou
-
3. Bramborové knedlíky plněné uzenou krkovicí s espumou z bílého zelí a smaženou cibulkou
-
4. Chapadlo chobotnice se sépiovým rizotem, šafránovou omáčkou a fenyklem
-
5. Zeleninové ratatouille se smaženou mozzarellou, tomatovou omáčkou a parmazánovým chipsem
-
6. Mřížkovaný koláč s tvarohem a hruškami, hruškovým gelem a praženými mandlemi.
-
7. Čokoládový cheesecake s gelem z granátového jablka a mascarpone krémem.
-
8. Mousse z tonka fazolek s krémem z bílé čokolády a malinovým compoté.
Úterý 5.11.2024
-
Menu s hl. chodem I. 385, - / Menu s hl. chodem II. 455, - / Menu s hl. chodem III. 495, - / Menu s hl. chodem IV. 355, -
-
Francouzská cibulová polévka s parmazánovými krutony
-
1. Hovězí jazyk s šalotkovým tartarem, octovou pralinkou a toustem
-
2. Vepřová panenka s celerovým pyré, blanšírovanou kapustou a demi glace
-
3. Bramborové knedlíky plněné uzenou krkovicí s espumou z bílého zelí a smaženou cibulkou
-
4. Pečené krevety s rýžovými nudlemi, vejcem 63, koriandrem a arašídy
-
5. Zeleninové ratatouille se smaženou mozzarellou, tomatovou omáčkou a parmazánovým chipsem
-
6. Mřížkovaný koláč s tvarohem a hruškami, hruškovým gelem a praženými mandlemi.
-
7. Čokoládový cheesecake s gelem z granátového jablka a mascarpone krémem.
-
8. Mousse z tonka fazolek s krémem z bílé čokolády a malinovým compoté.
Středa 6.11.2024
-
Menu s hl. chodem I. 385, - / Menu s hl. chodem II. 455, - / Menu s hl. chodem III. 495, - / Menu s hl. chodem IV. 355, -
-
Houbový krém s kmínovým podmáslím
-
1. Kroketa z kozího sýru s ostružinovým gelem se skořicí, zeleninovým tartarem a balsamico redukcí
-
2. Smažený kuřecí steak s bramborovým salátem, pečeným citronem a limetovou emulzí
-
3. Bramborové knedlíky plněné uzenou krkovicí s espumou z bílého zelí a smaženou cibulkou
-
4. Filet lososa s tomatovými bliny, mačkaným hráškem a bazalkovou omáčkou
-
5. Zeleninové ratatouille se smaženou mozzarellou, tomatovou omáčkou a parmazánovým chipsem
-
6. Mřížkovaný koláč s tvarohem a hruškami, hruškovým gelem a praženými mandlemi.
-
7. Čokoládový cheesecake s gelem z granátového jablka a mascarpone krémem.
-
8. Mousse z tonka fazolek s krémem z bílé čokolády a malinovým compoté.
Čtvrtek 7.11.2024
-
Menu s hl. chodem I. 385, - / Menu s hl. chodem II. 455, - / Menu s hl. chodem III. 495, - / Menu s hl. chodem IV. 355, -
-
Pohanková placka s kachním pršutem, marinovanými višněmi a perníkovým prachem
-
Zámecká kulajda s vejcem
-
1. Linguine se srdíčky slávek, petrželí, česnekem a citronem
-
2. Bramborové knedlíky plněné uzenou krkovicí s espumou z bílého zelí a smaženou cibulkou
-
3. Hovězí rump steak s hranolky, máslovou zeleninou a pepřovou omáčkou
-
4. Zeleninové ratatouille se smaženou mozzarellou, tomatovou omáčkou a parmazánovým chipsem
-
5. Mřížkovaný koláč s tvarohem a hruškami, hruškovým gelem a praženými mandlemi.
-
6. Čokoládový cheesecake s gelem z granátového jablka a mascarpone krémem.
-
7. Mousse z tonka fazolek s krémem z bílé čokolády a malinovým compoté.
Pátek 8.11.2024
-
Menu s hl. chodem I. 385, - / Menu s hl. chodem II. 455, - / Menu s hl. chodem III. 495, - / Menu s hl. chodem IV. 355, -
-
Čočková polévka s uzeninou
-
1. Vejce benedikt se slaninovým muffinem, uzeným lososem a holandskou omáčkou
-
2. Roastbeef s bramborovým pyré, křenem, pečeným pastinákem a demi glace
-
3. Bramborové knedlíky plněné uzenou krkovicí s espumou z bílého zelí a smaženou cibulkou
-
4. Filet pstruha s grilovanou zeleninou, pečenou grenaillí a omáčkou z choriza
-
5. Zeleninové ratatouille s mozzarellou a bazalkou
-
6. Mřížkovaný koláč s tvarohem a hruškami, hruškovým gelem a praženými mandlemi.
-
7. Čokoládový cheesecake s gelem z granátového jablka a mascarpone krémem.
-
8. Mousse z tonka fazolek s krémem z bílé čokolády a malinovým compoté.
Sobota 9.11.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 10.11.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.