Dnes: 12:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 12:00 – 23:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00–15:00
Neděle 4.6.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 5.6.2023
-
Květáková s vejcem 0, 25 l 137939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ LÍČKA v kořenové zelenině s červeným vínem, restované žampiony, slanina a stříbrné cibulky, bramborové pyré (bez lepku) 150 g 79185 Kč
-
2. 1. ŠPIKOVANÁ KRŮTÍ PRSA pečená v barevném pepři, grilovaná zelenina se sýrovou omáčkou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150 g 79168 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ PRSA NA GRILU s omáčkou ze sušených rajčat podávaná s dušenou brokolicí a šťouchanými brambory 150 g 179165 Kč
-
4. 3. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY s uzeným masem restovaným na cibulce, hráškem, vejcem a sýrem, malý zelný salát 300 g 1379165 Kč
Úterý 6.6.2023
-
špenátový krém s krutony 0, 25 l 137939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÉ BABY KUŘÁTKO NA TYMIÁNU plněné mandlovou nádivkou s pažitkovými bramborami, rajčatovo-okurkový salát 250 g 1379185 Kč
-
2. 1. VEPŘOVÁ KOTLETA gratinovaná sýrem cheddar, slaninou a pórem, smažené brambory ve slupce, malý zeleninový salát (bez lepku) 150 g 79168 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ CHILLI s restovanými paprikami, bambuse, a pórem v pikantní omáčce s divokou rýží 150 g 1910165 Kč
-
4. 3. FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO v kukuřičné strouhance na salátové variaci s koktejlovým dresinkem a plátky bagety 3000 g 137165 Kč
Středa 7.6.2023
-
Hrachová s párkem 0, 25 l 1939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÉ ŠPALÍČKY na parmazánovém risottu z rýže arborio restované na šalotce s bílým vínem (bez lepku) 300 g 79185 Kč
-
2. 1. WRAP „SALMON“ pšeničná tortilla plněná kousky vyuzeného lososa s variací salátů a zeleniny s koprovým dresinkem, hranolky 300 g 1347168 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ PRSA „POMODORO“ gratinovaná sýrem, sušenými a čerstvými rajčaty, smažené krokety, malý salátek 150 g 179165 Kč
-
4. 3. LASAGNE „BOLOGNESE“ italské těstoviny s mletým ragú a kořenovou zeleninou v tomatové omáčce gratinované mozzarellou 300 g 1379165 Kč
Čtvrtek 8.6.2023
-
Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 0, 25 l 13939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ POLPETY pečené ve slanině, podávané s dýňovo-bramborovým pyré, silná omáčka demi glace, malý listový salát (bez lepku) 200 g 79185 Kč
-
2. 1. VEPŘOVÉ RAŽNIČI z karé na grilu s jemně krájenou cibulkou, hořčicí a vařenými bramborami, malý tomatový salát 150 g 1910168 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ PRSA PEČENÁ NA TYMIÁNU s bazalkovou omáčkou, zeleninový kuskus, císařská zelenina na másle 150 g 179165 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINOVÝ SALÁT se šunkou a sázeným vejcem s dipem z třené nivy 300 g 137165 Kč
Pátek 9.6.2023
-
Dýňová s krutony 0, 25 l 137939 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s bavorským bramborovým salátem se slaninou a jarní cibulkou 150 g 137910185 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSO NA GRILU s dušenou zeleninou na páře, hranolky, bylinková majonéza (bez lepku) 150 g 379168 Kč
-
3. 2. GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI se sušenou šunkou, cherry rajčaty a variací zeleniny, medovo-hořčičný dresink, plátky tmavé bagety 300 g 13710165 Kč
-
4. 3. TORTELLINI POMODORO těstoviny plněné masem v omáčce z drcených rajčat a paprik sypané parmazánem 300 g 1379165 Kč
Sobota 10.6.2023
- Pro tento den nebylo zadáno menu.