Pondělí 28.4.2025
čočková s párkem 1679 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÉ KOLENO BEZ KOSTI pomalu pečené na černém pivu Staropramen, šťouchané brambory s jarní cibulkou, zelný salát s křenem (bez lepku) 7910 | 176 Kč |
2. | 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v bylinkové strouhance, bramborová kaše s máslem a pažitkou, malý rajčatový salát s cibulkou 137910 | 165 Kč |
3. | 2. ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ KOSTKY tažené přes noc v silném cibulovém základu s restovanými kyselými okurkami, dušená dlouhozrnná rýže (bez lepku) 9 | 155 Kč |
4. | 3. SALÁT S FILÍROVANÝM KUŘETEM podávaný na trhaných salátových listech s polníčkem, tomaty a okurkou, dresink z pečených barevných paprik, plátky světlé francouzské bagety 13710 | 155 Kč |