Pondělí 21.4.2025
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
![]() |
Bílý Mlýn |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci | ||
Francouzská cibulačka s bílým vínem a tymiánem, doplněná smaženými sýrovým noky | 68 Kč | |
1. | Prémiová pražská šunka pečená na másle s medem servírovaná na toastu se ztraceným vejcem, holandskou omáčkou a rukolovým salátem s cherry tomaty | 235 Kč |
2. | Udon nudle s vepřovým masem, shitake houbami, chilli, pórkem, sojovými výhonky, ústřicovou omáčkou a pečeným sezamem | 245 Kč |
3. | Filet ze sivena se šafránovou omáčkou, hráškem a opečenými plátky brambor | 295 Kč |
4. | Vídeňská hovězí roštěná dušená doměkka, servírovaná s rýží Basmati a křupavou cibulkou | 198 Kč |
5. | Grilovaný Rump steak z kýty uruguayských býků Black Angus, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, karamelizovanou jarní cibulkou a brambůrky grenaille pečené v soli | 285 Kč |
6. | Pečený filet z pražmy královské na česnekovém másle s bylinami, servírovaný s batátovým pyré a listovým špenátem na víně | 325 Kč |
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci | ||
Hráškový krém s mátou a créme fraiche | 68 Kč | |
1. | Tenké plátky roastbeef servírované na bylinkové ciabattě s listovým salátem s čerstvou zeleninou a medovo-hořčičným dresinkem | 248 Kč |
2. | Linguine Cacio e pepe - tenké italské těstoviny s čerstvě mletým pepřem, lehkou máslovou omáčkou s vínem, bazalkou, rukolou a sýrem parmazán | 235 Kč |
3. | Chilli con Carne s hovězím masem, rajčaty, pórkem, fazolemi, koriandrem, sýrem cheddar a chilli, naše bramborové placky | 245 Kč |
4. | Segedínský guláš z libové plece s kysaným zelí a smetanou, náš karlovarský knedlík | 195 Kč |
5. | Grilovaný Rump steak z kýty uruguayských býků Black Angus, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, karamelizovanou jarní cibulkou a brambůrky grenaille pečené v soli | 285 Kč |
6. | Pečený filet z pražmy královské na česnekovém másle s bylinami, servírovaný s batátovým pyré a listovým špenátem na víně | 325 Kč |
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci | ||
Gulášová polévka s bramborem a bylinami | 68 Kč | |
1. | Fritto misto - smažené mořské plody v pikantním těstíčku, servírované na listovém salátu s pomerančovými a grepovými filátky, limetkový dip | 248 Kč |
2. | Tagliatelle s jelením ragú s kořenovou zeleninou, červeným vínem, rajčaty, bylinami, sýr parmazán | 225 Kč |
3. | Jambalaya prawns - opékaná dlouhozrnná rýže s krevetami, sušenou šunkou, řapíkatým celerem, chilli, tomaty, koriandrem a paprikami | 268 Kč |
4. | Výpečky z libové plece pomalu pečené s cibulí a česnekem, servírované s našimi pajfalskými knedlíky a dušeným kysaným zelí | 195 Kč |
5. | Grilovaný Rump steak z kýty uruguayských býků Black Angus, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, karamelizovanou jarní cibulkou a brambůrky grenaille pečené v soli | 285 Kč |
6. | Pečený filet z pražmy královské na česnekovém másle s bylinami, servírovaný s batátovým pyré a listovým špenátem na víně | 325 Kč |
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci | ||
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou | 68 Kč | |
1. | Pečený filet ze sivena z rybářství Fish Farm z Rokytna, servírovaný na listovém salátu s fenyklem a čerstvou zeleninou, citronovým vinaigrette a smaženými brambůrky Grenaille | 265 Kč |
2. | Burrito con pollo - grilovaná pšeničná tortilla plněná krájeným kuřecím steakem, avokádem, mačkanými fazolemi, sýrem cheddar, koriandrem, chilli, ledovým salátem, doplněné zakysanou smetanou a tomatovou salsou | 245 Kč |
3. | Kuřecí prso supreme tazěné v másle s bylinami, dogrilované do křupava, servírované s brusinkovou omáčkou, batátovým pyré a brokolicí | 255 Kč |
4. | Guláš z jelení plece s čerstvým křenem, vídeňskou cibulkou, chilli papričkou a dušenou rýží Basmati | 195 Kč |
5. | Grilovaný Rump steak z kýty uruguayských býků Black Angus, servírovaný s omáčkou ze zeleného pepře a Demi Glacé, karamelizovanou jarní cibulkou a brambůrky grenaille pečené v soli | 285 Kč |
6. | Pečený filet z pražmy královské na česnekovém másle s bylinami, servírovaný s batátovým pyré a listovým špenátem na víně | 325 Kč |
1. | Kořeněná treska s citrusy - čerstvý filet z bílé tresky upravený sous-vide s bylinkami a kořením servírovaný s filátky grepu a pomeranče doplněný citrusovým dresinkem s panenským olivovým oleje | 225 Kč |
2. | Salát s grilovanou chobotnicí - doměkka vařená chapadla velké chobotnice v bílém víně a koření grilovaná na dřevěném uhlí servírovaná na listovém salátu s polosušenými tomaty, ligurskými olivami s peckou, čerstvými listy salátů, s | 418 Kč |
3. | Hong Shao Rou - Asijský bůček - karamelizované šťavnaté kousky vepřového bůčku dušené v sójové omáčce se zázvorem a kořením servírované s knedlíčky s česnekem, chilli, jarní cibulkou a sezamem | 395 Kč |
4. | Ball tip steak - grilovaný steak na dřevěném uhlí z kýty prémiového US Beef servírovaný s grilovanou rebarborou, bramborové pyré s černým česnekem a omáčkou z portského vína | 585 Kč |
5. | Tvarohové knedlíčky - čerstvě vařené knedlíčky plněné jahodami a rebarborou, servírované s jahodovou omáčkou, máslem a praženou strouhankou | 155 Kč |
1. | Kořeněná treska s citrusy - čerstvý filet z bílé tresky upravený sous-vide s bylinkami a kořením servírovaný s filátky grepu a pomeranče doplněný citrusovým dresinkem s panenským olivovým oleje | 225 Kč |
2. | Salát s grilovanou chobotnicí - doměkka vařená chapadla velké chobotnice v bílém víně a koření grilovaná na dřevěném uhlí servírovaná na listovém salátu s polosušenými tomaty, ligurskými olivami s peckou, čerstvými listy salátů, s | 418 Kč |
3. | Hong Shao Rou - Asijský bůček - karamelizované šťavnaté kousky vepřového bůčku dušené v sójové omáčce se zázvorem a kořením servírované s knedlíčky s česnekem, chilli, jarní cibulkou a sezamem | 395 Kč |
4. | Ball tip steak - grilovaný steak na dřevěném uhlí z kýty prémiového US Beef servírovaný s grilovanou rebarborou, bramborové pyré s černým česnekem a omáčkou z portského vína | 585 Kč |
5. | Tvarohové knedlíčky - čerstvě vařené knedlíčky plněné jahodami a rebarborou, servírované s jahodovou omáčkou, máslem a praženou strouhankou | 155 Kč |